Balie

Als u in de spreekkamer de kaart volledig heeft ingevuld en alle financiële regels op de factuur heeft gezet dan kiest u bovenin het scherm voor de optie Balie.
Hierna kiest u voor verstuur naar balie. Dan kunt u eventueel nog een opmerking toevoegen voor uw assistente. (Bijvoorbeeld vergeet niet te vragen of de klant nog iets tegen de wormen nodig heeft).
Hier geeft u ook aan welke facturen er betaald moeten worden. U moet hier wel een keuze voor een factuur maken, anders kunt u het niet naar de balie verzenden.
U ziet nu rechts bij het meest rechter tabje van de drie dat de tab met het euro teken rood omrand is. Die betekend dat er cliënten staan te wachten die moeten afrekenen aan de balie. Deze cliënten worden zichtbaar als u op dit icoontje klikt. Door dan op de << te klikken komen deze mensen in de balie tab te staan. Onder het kopje Cliënt komen de NAW gegevens van de eigenaar te staan, Onder Dieren ziet u de dieren waarvoor er factuurregels ingevuld zijn. Onder Opmerkingen ziet u de tijd staan wanneer het verzonden is naar de balie en door welke dierenarts. Ook ziet u hier de opmerking staan die u zojuist meegezonden heeft. Onder factuurtypes ziet u de facturen die afgerekend moeten worden.
Klikt u op de geselecteerde factuur dan kunt u gaan afrekenen. Eerst krijgt u een scherm waar u de printer en de lay-out kunt kiezen voor de kassabon. Voor meer uitleg over afrekenen klikt u hier.

Voor de hele hand-out over de balie klikt u hier.