Diergegevens

Onder het tabblad diergegevens kunt u de diergegevens wijzigen. Wanneer een dier op een andere loctie verblijft dan de eigenaren kunt u deze client onder de knop Dierhouder toevoegen. Deze informatie is dan te zien in het overzicht scherm op het medische dossier van dat dier. LET OP! Niet het linker vak wat in de onderstaande afbeelding te zien is.

Verder kunt u hier het dier op inactief zetten, wanneer dieren bijvoorbeeld naar een andere eigenaar gaan. Wanneer dieren overleden zijn kunt u dat hier aangegeven doormiddel van de datum van overlijden in te vullen.

Wanneer u hier een gewicht invult wordt deze toegevoegd aan de Gewichtsgrafiek. Deze is te vinden onder de optie Bewerken van het Medisch dossier.

Diergegevens

FAQ

Question

Answer

Hoe kan ik het aangeven bij welke verzekering het dier is verzekerd?

Wanneer u via het Medisch dossier van het dier naar 'Bewerken' gaat kunt u in het tekstvak Polisnummer invullen om welke verzekering het gaat. Hier vult u voor Petplan PP in, met daarachter het polisnummer of Proteq, met daarachter het polisnummer.