Werkbalk (tijdelijk onder bewerking)

Onderstaande afbeelding is de werkbalk die te zien is op het Medisch dossier.

knopjes

Door op een regel op het medisch dossier te klikken wordt deze blauw en kun je de gegevens bewerken. Producten die al doorgezet zijn naar de boekhouding kunnen niet meer gewijzigd of verwijderd worden.

potloodje    Door op het potloodje te klikken kun je de geselecteerde regel bewerken.

prullenbakje    Met het prullenbakje kun je gegevens verwijderen.

pijl1   Met de pijltjes kunnen regels omhoog of omlaag verplaatst worden.

kalendertje  Wanneer u op het kalendertje klikt kunt u van de geselecteerde regel de datum veranderen.

printer   Wanneer u op het printer icoontje klikt krijgt u van de geselecteerde regel de printopties.

patient dossier   Via dit icoontje kunt u de patientenkaart sturen.

tekstvak   Via dit icoontje kunt u tekst toevoegen op de geslecteerde regel van aan het medisch dossier.

tekst   Via dit icoontje wordt er een tekst toegevoegd bij de datum van vandaag.

protocol    Onder dit icoontje heeft Viva Online heeft verschillende protocollen staan.

labuitslag    Via het labflesje (erlenmeyer) kunt u labuitslagen toevoegen.

pilletje   Wanneer u op het pilletje klikt komt u het productscherm van Viva Online

plusje    Via dit plusje kunt u ongeregistreerde producten op het medisch dossier zetten.