Dieren.

Hier ziet u alle dieren die onder deze cliënt zijn toegevoegd. Hier kunt u ook nieuwe dieren toevoegen door middel van de + onder de optie sluiten. Als u de optie Alle aan vinkt dan ziet u ook de overleden dieren van deze cliënt.

Als u klikt op het icoontje van het dier, voor de naam en de gegevens van de patiënt dan komt u (evt. na het selecteren van het factuurtype, en evt. na de waarschuwing met betrekking tot deze cliënt ) uit in het Medisch Dossier van de patiënt. Voor meer informatie over het MD klikt u hier.

Klikt u op de diergegevens (rechts van het icoontje onder Naam) dan komt u uit in de dierkaart waar u de diergegevens kunt aanvullen en wijzigen. Hier kunt u ook het gewichtsverloop zien en het gewicht aanpassen. U kunt hier alle kenmerken van de patiënt invullen, unieke nummers registreren en zien wanneer deze patiënt voor het eerst en voor het laatst geweest is. Voor meer informatie over het registreren van de diergegevens klikt u hier.

Naast Naam ziet u een pijltje naar boven en naar beneden en hiermee kunt u instellen of u de dieren van A naar Z gesorteerd wilt hebben, of van Z naar A.

Onder Status ziet u het adres / dierhouder waar het dier op stal staat. Als u hierop klikt komt u gelijk bij de cliënt. Ook ziet u hier in één oogopslag als u de optie alle heeft aangevinkt wanneer de overleden dieren zijn overleden of wanneer een dier op inactief is gezet. Staat er bij status niks ingevuld dan leven ze nog