BGP instellingen

Hier ziet u een icoontje om nieuwe definities van het BGP op te halen en in te laden als deze op de FTP server klaar staan. Als uw versie van de BGP nog voldoet dan hoeft u hier niks te doen.

Dit is een betaalde module. Als deze tegel niet zichtbaar is bij u dan heeft u geen contract voor deze functie. Heeft u interesse in deze module dan kunt u contact op nemen met Corilus via het telefoonnummer088-0180444 of u kunt een mail sturen naar info@vivaveterinary.nl