Documentstijlen

Deze functionaliteit brengt een aantal zaken te samen die het mogelijk maken om zakelijke document heel vlot en adequaat aan te maken.

O.a. - Het gebruiken van de eigen praktijkhuisstijl

- Het gebruik maken van voor gedefinieerde documenten

- Het toevoegen van database waarden aan de documenten

Het gebruiken van de eigen praktijkhuisstijl;

De praktijkhuisstijl bestaat uit twee belangrijke elementen :

- opmaak stijlen

- afbeeldingen

Stijlen:
Via de instellingen, admin, document styles komt u bij het begin scherm.
U kunt de lijst eigenschappen aanpassen naar uw eigen wens. Op deze wijze kunt u de opmaakstijl van uw praktijk zo goed mogelijk benaderen.
Door gebruik te maken van stijlen kunt u de lay-out van uw document voor een belangrijk gedeelte vanaf dit scherm 'managen'.

Ook hier dient u weer op opslaan te drukken om uw instellingen te laten toepassen.

Afbeeldingen:
Via instellingen, praktijk, documenten kunt u afbeeldingen toevoegen aan de praktijk documentatie, u dient dan wel de afbeelding de tag foto te geven.