De digitale handtekening

De digitale handtekening is een optie die u kunt aanzetten in de gebruikersinstellingen van VIVA. Deze instelling wordt alleen getoond aan gebruikers die een BGP/BBP licentie hebben. Wanneer deze optie aanstaat dan heeft u bij het opslaan van een visitebrief of BGP, of het activeren van een BBP, de mogelijkheid om direct een handtekening te laten zetten door de veehouder. Het is overigens niet zo dat de visitebrief over de BGP/BBP tabjes moet beschikken om deze functie te laten werken.

Als u in dezelfde sessie bij de veehouder blijft dan zal VIVA de handtekening van de veehouder onthouden en hoeft de veehouder niet bijv. zeven maal zijn handtekening op één dag te zetten. Als u de sessie verlaat (dus naar een andere veehouder gaat) dan is de handtekening weer verwijderd uit VIVA Komt u een andere dag terug bij deze veehouder dan moet hij weer opnieuw zijn handtekening zetten.

Deze handtekening zal vervolgens op de Off-label verklaring van het bezoekrapport komen te staan. Om een Off-label verklaring toe te voegen aan het bezoekrapport dan moet u het knopje "Off-label" op actief zetten zodra u de productdetails invoert. Als u de visitebrief vervolgens opslaat (en het bezoekrapport bekijkt) dan zult u zien dat de handtekening is toegevoegd aan de Off-label verklaring aan het eind van het document.