Voor gedefinieerde tekstredacteur

U kunt een tekstredacteur benoemen voor uw praktijk. Deze redacteur kan bepalen of een voor gedefineerde tekst/anamnese voor de gehele praktijk beschikbaar wordt gesteld. Iedere gebruiker mag een voorstel indienen bij de redacteur. Het publiceren van zo'n tekst gaat als volgt:
1. Een gebruiker maakt in de visitebrief een tekst of veel een voorkomende anamnese aan d.m.v. het icoontje met de A wat rechts onderin te zien is in het tabblad tekst.
Door middel van de plus (+) kan de gebruiker de tekst aanmaken.
2. Deze gebruiker wil dat iedereen gebruik moet kunnen maken van deze tekst en besluit deze tekst te versturen naar de redacteur, zodat de redacteur de tekst vrij kan geven voor alle overige gebruikers. De gebruiker klikt op het icoontje "Naar redacteur".
3. De redacteur opent de tekst en nadat deze is goedgekeurd kan de redacteur op "Publiceren" klikken.
4. Vanaf dit moment is de tekst voor iedere gebruiker beschikbaar.
Let op. Als er op een later moment een wijziging moet worden doorgevoerd aan de gepubliceerde tekst dan kan dit alleen worden gedaan door de redacteur.