Gewicht

Gewichtsgrafiek

In de afbeelding hier rechts ziet u de grafiek van het gewichtsverloop van een dier. Wanneer u in de tabel een gewicht aanklikt wordt deze blauw. U kunt het ingevoerde gewicht en/of de datum bewerken door op het potloodje te klikken of verwijderen door op het prullenbakje te klikken. Wanneer u nog een gewicht wilt toevoegen klikt u ophet plusje. U krijgt dan de onderstaande pop-up te zien.

Pop-up gewicht

Bij datum staat standaard de datum van die dag. Wanneer u dit wilt aanpassen en een datum uit het verleden wilt invoeren klikt u het kalendertje naast de datum. U krijgt dan een kalendertje te zien waar u de juiste datum kunt kiezen. Wanneer u het gewicht invoert en op opslaan klikt komt u weer in het tabblad gewichtsverloop.

LET OP! Er moeten minimaal 2 gewichten ingevoerd zijn en de geboortedatum van het dier moet bekend zijn voor het maken van de gewichtsgrafiek.

Wanneer u op andere plekken binnen Viva Online het gewicht invoert wordt deze toegevoegd aan de gewichtsfabriek. Gewichten invullen kan via een agenda afspraak of via het medisch dossier via de knop Gewicht in het linker vak.