Financieen (onder bewerking)

Onder het tabblad financieen op het Medisch dossier staan alle facturen van de klant.

Tabblad financieel

synch eo

Dit knopje is om het financiële overzicht te synchroniseren met Exact online. Wanneer er bankbetalingen gedaan zijn en deze in Exact online op betaald worden gezet wordt dit, na op het synchronisatieknop te klikken, zichtbaar in viva 3.

Euroteken

Wanneer u op het euroteken klikt dan komt er een overzicht van de jaaromzet van de huidige klant.

plusje

Met het plusje kom je in een overzicht waar je producten op het cliënt dossier kunt toevoegen in plaats van op het medisch dossier van een dier. Je kunt in het eerste dropdown menu (1) aangeven op welk factuurtype het product gezet wordt. Het product toevoegen werkt verder op dezelfde manier als in het medisch dossier. Via product zoeken(2) of via het pilletje (3).

Product toevoegen financieel