Etiket instellingen

Deze instellingen zijn alleen bedoeld voor het mobiel werken met de etikettenprinter.
Hier kunt u de weergave van het etiket instellen. Ook is het mogelijk om een logo op het etiket te laten printen. Bij het uitleveren van een etikettenprinter voor VIVA stelt Corilus de Citizen printer voor de praktijk in. Gelieve deze instellingen daarom niet meer aan te passen, mits in overleg met Corilus.

De volgende waarden worden op het label weergegeven:
Een logo (afbeelding)
De gegevens van de praktijk
De gegevens van de bedrijfslocatie
De naam van de afgifte arts
De naam van het product
De indicatie/dosering/wachttijden
Het batchnummer/vervaldatum en het Reg NL nummer van het product

De gebruikers van Viva3 komen deze functie niet tegen in dit menu.