Factuur protocollen

Met behulp van factuurprotocollen kunt u op een snelle manier alle producten toevoegen die bij een bepaalde handeling horen. Factuurprotocollen kunt u zoeken via het standaard zoekscherm voor producten. Er staat achter elke omschrijving of het om een product of een factuurprotocol gaat.

Geselecteerde factuur protocol: In de onderstaande afbeelding ziet u het scherm dat getoond wordt zodra er een factuur protocol is geselecteerd. U ziet de naam, het aantal en de totaalprijs van het protocol. In het veld eronder ziet u de producten die bij het factuurprotocol zijn ingesteld.

Product van een factuur protocol: In de onderstaande afbeelding ziet u het scherm dat getoond wordt zodra u op de wijzigen link klikt van een product (het potlood icoontje achter elk product).