Aanpassen Bedrijf Behandelplan template

In VIVA maakt u een template per logboek aan. Alle locaties die dit logboek programma gebruiken beginnen dus met dit template.
De standaard die u dus maakt per logboek is wat bewerkelijk maar kan daarna heel snel gebruikt worden en zal voor de meeste locaties afdoende zijn.
Uitzonderingen kunt u ondersteunen door medicijnen of diagnoseregels te (de)activeren.
In het beginscherm kunt u een BBP template creëren op basis van een standaard diagnose lijst.
Deze standaard diagnose lijst bevat slechts diagnoses en GEEN medicijnen.

In dit scherm kunt u de standaard diagnose lijst helemaal aanpassen aan uw wensen.
U kunt de diagnose regels (de) activeren en aan de diagnose regels medicijnen toevoegen. Uiteraard zijn dit uitsluitend de medicijnen die via VIVA zijn gerelateerd aan dit logboek.
Door een medicijn op inactief te zetten zegt u in feite:
'ik verwacht niet dat dit vaak gebruikt gaat worden maar in sommige situaties is het denkbaar'
Op deze wijze kunt u een template maken dat voor elke gerelateerde locatie bruikbaar is.
U kunt de template bedrijfsspecifiek maken door het te activeren en/of deactiveren van ziektebeelden of producten.

Selecteer het dier links bovenin en daarna het logboekprogramma waarvoor u een template wilt aanmaken en klik onder het dier op het icoontje met de pen in het vierkant.
Dan krijgt u de vraag welk template u wilt kiezen om het BBP mee aan te maken. Na selecteer gaat u verder.
Het BBP template heeft twee tabbladen. Het tabblad BBP toont een overzicht van ziektebeelden waaraan diergeneesmiddelen, die aan het geselecteerde logboekprogramma zijn gekoppeld kunnen worden toegevoegd.
Door middel van het dubbel klikken op een diagnose, wordt het bewerken van het specifieke ziektebeeld geopend. Als u op het plus (+) teken klikt, kunt u hier producten toevoegen. U zoekt een product op en klikt er één maal op. Op de achtergrond ziet u het product onder het ziektebeeld toegevoegd worden. Na sluiten kunt u verder met het actief maken van de medicijnen.
Indien u een product toevoegt, maar niet als actief wilt zetten dan gaat u als volgt te werk
Vink het product aan en selecteer vervolgens het stop icoontje. De regel waar het product in staat, wordt nu grijs.
In zo'n template activeert u per ziektebeeld de producten die het meest gebruikt gaan worden. Producten die minder vaak worden gebruikt kunt u wel toevoegen, maar bijvoorbeeld op inactief zetten. Een inactief product komt niet standaard op een behandelplan, echter kunt u dit product wel activeren mocht dit noodzakelijk zijn.
Op het tabblad Tekst kan een tekst worden ingegeven die in elk BBP wordt getoond. Hier junt u bijvoorbeeld informatie geven met betrekking op het doel van het BBP, het bewaren en toedienen van diergeneesmiddelen, onderbouwing van keuzes van diergeneesmiddelen op basis van het formularium, hoe om te gaan met penicillinemelk en wat te doen als een behandeling niet het gewenste resultaat heeft.
Zodra u een template heeft gemaakt kiest u ervoor om deze te activeren.
Als u een tamplate wilt aanpassen dan klikt u aan welke template u wilt veranderen en vervolgens klikt u op de pen. Als deze pen grijs blijft, is er nog geen template aanwezig welke u kunt aanpassen. In dat geval klikt u op het icoontje ernaast om er één aan te maken.

Nadat de template is geactiveerd zijn dit de default instellingen voor alle bedrijfslocaties die hetzelfde logboekprogramma hebben.
Door per locatie producten te (de)activeren kunt u snel een aangepast BBP per locatie maken.

Zodra u voor alle logboek programma's een template heeft gemaakt, kunt u ook hier weer een standaard email template aanmaken die u gebruikt voor het versturen van een BBP. Deze vindt u onder instellingen / admin / e-mail templates BBP.

Dit is een betaalde module. Als deze tegel niet zichtbaar is bij u dan heeft u geen contract voor deze functie. Heeft u interesse in deze module dan kunt u contact op nemen met Corilus via het telefoonnummer 088-0180444 of u kunt een mail sturen naar info@vivaveterinary.nl