Dierhouder.

Via deze tab kunt u zien van wie uw cliënt een dier gehuisvest heeft. Paarden staan meestal op een manege of een pension stal en ook honden kunnen uit huis geplaatst worden om de bloedlijn veilig te stellen m.b.t. het fokprogramma en de bloedlijn waar mensen vaak al jaren mee bezig zijn.

Als u op het icoontje van het dier klikt komt u uit op het medische dossier van het betreffende dier. Voor meer informatie over het MD klikt u hier.

Klikt u op het dierenfiche dan komt u op de dierkaart van het betreffende dier. Voor meer informatie over de dierkaart klikt u hier.

Onder cliënt ziet u de cliëntgegevens van de eigenaar van het dier. Als u klikt op het cliëntfiche van de eigenaar dan komt u op de cliënt kaart van deze persoon uit. Voor meer informatie over de cliënt kaart klikt u hier.