De Locatiekaart

Op de bedrijfskaart kunt u gegevens per bedrijfslocatie vastleggen met betrekking tot koppels en individuele dieren.

Een bedrijfslocatie kunt u aanmaken door het clientenscherm te openen, op de tab locaties te gaan staan en vervolgens op het plusje (+) (rechts onder sluiten) te klikken. Op het volgende scherm geeft u de naam van de bedrijfslocatie in, het factuurtype dat daarbij hoort en ook het logboekprogramma en de doelgroep. Daarna klikt u op opslaan.

In het volgende scherm ziet u helemaal bovenin de gegevens van de naw gegevens van de client staan waar de bedrijfslocatie zich bevind. Via de knop wijzigen kunt u extra mailadressen toevoegen van mensen die ook een kopy van de visitebrief moeten ontvangen. Voor uitleg hierover klikt u hier.

U kunt hier ook nog een ander adres invullen. Voor de uitleg over postcode validatie klikt u hier