Laboratorium uitslagen

Laboratorium uitslagen kunnen in Viva net zo worden toegevoegd zoals dat ook in Viva1 gebeurd. In de onderstaande beschrijving wordt stap voor stap uitgelegd hoe een lab. uitslag kan worden toegevoegd.

Hoe voeg ik een Laboratorium uitslag toe?

1. Als u een medisch dossier geopend heeft klikt u op het icoontje van het laboratorium glas. Deze bevindt zich rechtsboven in het medisch dossier.

2. U zult nu een schermpje te zien krijgen waarop de verschillende regels staan die toe te voegen zijn aan het medisch dossier. Klik op "Laboratorium".

3. Er wordt een scherm getoond met de verschillende typen laboratorium uitslagen. Deze laboratorium uitslagen zijn alle aangemaakt (en aan te vullen) in Viva1. Klik op het laboratorium uitslag van uw keuze.

4. klik op "Selecteer" om een laboratorium uitslag te openen.

"Het is ook mogelijk om een laboratorium uitslag te openen met een dubbelklik"

4. Het scherm met de velden van het laboratorium uitslag wordt getoond. Selecteer of voer de nieuwe waarden in.

"Door gebruik te maken van de "tab" toets kunt u heel snel door de verschillende velden van een laboratorium uitslag navigeren"

5. Klik op "Sluiten".

6. De laboratorium uitslag is nu toegevoegd aan het medisch dossier.