E-mail instellingen

In dit scherm kunt u de email adressen invullen van de contacten die een afgeronde visitebrief dienen te ontvangen. De ingevoerde e-mail adressen zullen ingevoerd zijn in het scherm dat verschijnt zodra u de visitebrief wilt e-mailen. Dit scherm, het invoeren van email adressen, werkt precies hetzelfde als het invoeren van adres in VIVA1.
In het veld "E-mail adres" is het mogelijk om handmatig een email adres in te vullen. U kunt maximaal één e-mail adres invoeren in dit veld.
De twee "CC" velden kunnen alleen ingevoerd worden door gebruik te maken van de zoekfunctie. U kunt meerdere zoektermen tegelijk invoeren om het aantal zoekresultaten te beperken. Het zoeken is mogelijk op alle gepresenteerde waarden (zie de kolomkop naam).

Om een "CC" veld in te vullen volgt u de volgende stappen:
1. Voer in het zoek veld een zoekterm in.
2. Als er zoekresultaten zijn dan selecteert u een regel.
3. Klik vervolgens op het knopje "CC" waarvan u het van wilt invullen.
4. Als u het andere "CC" veld in wilt vullen herhaald u de voorgaande stappen.
5. Om een e-mail adres te verwijderen klikt u op het prullenbak icoontje achter het veld dat u wilt verwijderen.

U kunt dus alleen een mailadres instellen bij de CC van cliënten die in VIVA bekend zijn.

Als u klaar bent dan klikt u op Opslaan en dan zijn de mailadressen geselecteerd.