Tekst toevoegen

Via de T bovenin het scherm heeft u de mogelijkheid om tekst toe te voegen.

Het tekstveld is een vrij invoerveld en kan alle mogelijke waarden bevatten. Het is ook mogelijk om met voor gedefinieerde teksten te werken. Met de voor gedefinieerde teksten is het mogelijk om op een snelle wijze een tekst toe te voegen op het medisch dossier.

Dit doet u als volgt:

1. Zodra u op het icoontje rechtsonder in uw scherm heeft geklikt zal het scherm "Voor gedefinieerde Teksten" getoond worden.

2. Zodra u een tekst heeft toegevoegd en deze wilt gebruiken dan klikt u op opslaan of als u wilt dat het naar de redacteur, zodat andere gebruikers ook uw teksten kunnen gebruiken gaat klikt u eerst op 'Naar redacteur' (zie handleiding instellingen) en daarna op opslaan.

3. Nu kunt u de tekst selecteren en op het vinkje klikken of dubbel klikken op de tekst.