E-mail templates aanmaken

Hier kunt u standaard templates maken voor het e-mailen van gegevens. De templates die u ziet staan zitten er standaard in en die kunt u aanpassen naar hoe u ze voor uw praktijk wil hebben.

Als u op de betreffende template klikt, kunt u in het scherm wat wordt geopend aanpassingen doorvoeren.

Bij Van kunt u een mailadres toevoegen die u als afzender in wilt stellen. U geeft dit adres in in het lege vakje en dan klikt u op toevoegen.
Als er al een mailadres staat kunt u dit d.m.v. het X verwijderen. Als u op het pijltje naast toevoegen klikt dan komt er een lijst met eerder ingevulde mailadressen waar u uit kunt kiezen.

Bij CC kunt een mailadres instellen op de manier zoals hierboven beschreven.

Bij Onderwerp kunt u zelf een onderwerp van de mail invoeren. U kunt via de knop Context termen achter het veld van het onderwerp werken met snel codes.

In het veld Tekst kunt u op dezelfde manier zoals beschreven bij Onderwerp dit veld vullen met snel codes
Bijv. Geachte {klant.titel} {klant.tussenvoegsel} {klant.naam}, waarbij alles tussen de { } verwijst naar de gegevens van de betreffende klant. Zo kunt u een persoonlijke tekst voor iedere cliënt maken en u kunt zo ook heel snel de praktijkgegevens toevoegen.

Als u een template heeft aangemaakt vergeet u dan niet op Opslaan de drukken.