Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren

Via dit scherm kan de gebruiker een gechipt dier registreren. Bij dit scherm wordt gecheckt of alle nodige velden zijn ingevuld. Als een veld niet correct/niet is ingevuld dan zal er een uitroepteken voor het veld getoond worden. In dit geval kunnen de gegevens niet verzonden worden aan het NDG.

Om gegevens te kunnen versturen aan het NDG dient er gebruik gemaakt te worden van een NDG account email en wachtwoord. U kunt hier een account aanmaken bij de NDG om de Prepaid chips via Viva te kunnen registreren.

Is alles correct ingevoerd, dan kunt u op verzenden klikken. Let op! Een chipnummer kan maar 1 keer verstuurd worden.
Hier kunt u alleen Prepaid chips registreren die geleverd zijn door Ceva, Holland Dier Identiteit en Virbac.

Een Prepaid chip is een normale transponder, waarbij tevens de online registratie bij de NDG is inbegrepen.
De grote voordelen hiervan zijn; Er komt totaal geen papier meer aan te pas / Een snelle online verwerking / De eigenaar krijgt direct een bevestigings email van de registratie en de eigenaar krijgt in tien dagen een certificaat van de registratie in huis.