Bestanden toevoegen

LET OP: de maximale grootte van de toe te voegen bestanden is 4 MB per bestand. Heeft u grotere bestanden, dan zijn er programma's om deze te verkleinen. Voor .pdf bestanden kunt u bijvoobeeld kijken op:

Adobe acrobat

PDF-converter

Als u een bestand wilt toevoegen aan een medisch dossier of een visitebrief dan klikt u eerst op de knop "Bestandsbeheer".

Visitebrief Documenten Tab

Zodra u op deze knop heeft geklikt zal het scherm "Bestanden uploaden" worden getoond. Als u vervolgens op de knop "Bestanden toevoegen klikt zal de windows verkenner geopend worden. Nu kunt u de bestanden selecteren die u wilt toevoegen.

Het is in Mozilla Firefox mogelijk om meerdere bestanden tegelijkertijd te selecteren. Hiernaast kunt u in deze browser ook één or meerdere bestanden met behulp van drag & drop toevoegen aan dit scherm.

Zodra u één of meer bestanden in dit scherm heeft toegevoegd dan kunt u ervoor kiezen om deze, stuk voor stuk, toe te voegen. Dit doet u met de "Uploaden" knop welke zich achter elk bestand bevindt (zie afbeelding). Als u op "Verwijderen" klikt zal het bestandje worden weggehaald uit dit scherm.

Visitebrief - Documenten Uploaden