Producten toevoegen

Als u op de tab Med./Beh. staat en u klikt op het plusje (+) onderin het scherm dan kunt u de medicijnen en de handelingen op de financiële kaart zetten.
als u in het veld zoeken bijvoorbeeld inj in typt en u klikt op enter of op het vergrootglas naast het scherm dan krijgt u alle producten waar in de letters inj voorkomen in deze volgorde. Ook de factuurprotocollen waar deze selectie in voor komen krijgt u te zien. Tevens ziet u naast die veld hoeveel producten er met u zoekcriteria zijn gevonden. Het product met een icoontje als een capsule is een gewoon product en het product dat begint met een punt is een factuurprotecool. Meer uitleg over de factuurprotecool vind u hier.
Als u dubbel klikt op het product dat u wilt toevoegen dan krijgt u een scherm waar u o.a. het aantal kunt aanpassen en dit product als favoriet kunt selecteren.
Meer uitleg over dit veld vind u hier.

U kunt er ook voor kiezen om een blanco regel in te voegen. Dit kunt u bijvoorbeeld gebruiken te noteren wat de reden van de behandeling is als uitleg voor de verzekering (Naar de verzekering worden vaak alleen de factuur gestuurd) of om een product of behandeling toe te voegen die nog niet eerder gebruikt is of waar nog geen gegevens van in uw VIVA staan.
Meer uitleg over deze optie vind u hier.

Als u alle producten en handelingen toe heeft gevoegd dan klikt u op sluiten en kunt u verder met het afwerken van de visitebrief.