Favoriete producten

Het is ook mogelijk om in het zoekscherm favoriete producten weer te geven. U kunt van een product een favoriet product maken door een product te openen en vervolgens op de knop "Favoriet product" te klikken. De knop zal nu weergegeven worden met groene letters.

Alle producten die u als favoriet heeft bestempeld zullen direct weergegeven worden in het zoekscherm zodra u deze opent. U ziet hier ook hoeveel favoriete producten u voor dit diersoort heeft geselecteerd. Favoriete producten worden ingesteld per diersoort. Dit houdt dus in als u een medisch dossier van een ander diersoort opent, dat u dan niet direct dezelfde lijst met favoriete producten te zien krijgt. U kan dus per diersoort een favoriete producten lijst aanmaken.