Oproepbeheer (Onder bewerking)

In VIVA Online kunt u oproepen eenvoudig versturen via het oproepbeheer. Om de juiste lijst met oproepen te selecteren moet u eerst een oproep aan een bepaald product koppelen. Dit kunt u doen via de productenmodule in VIVA Online.

Daarna moet u ervoor zorgen dat de instelling per klant goed staan. Zo moet u ervoor zorgen dat de instelling ' email voor oproepen' op JA staat. U gaat naar het clientdossier en dan bewerken en tabblad email.

email oproepen nee

Door op de regel te klikken opent VIVA Online een pop-up venster. Hier kunt u de Instelling op Ja zetten. Wanneer de oproep naar een alternatief emailadres moet dan laat u de instelling hoofdemail op NEE staan en vult dan een alternatief emailadres in. LET OP! Er moet uiteraard bij de clientgegevens wel een juist emailadres ingevuld zijn.

op ja

Daarna kunt u verder om de oproepen te versturen.