Agenda

Wanneer u gebruik gaat maken van de agenda functionaliteit binnen VIVA , kunt u ervoor kiezen om de agenda's die al in de huidige VIVA1 aanwezig waren te gebruiken binnen VIVA Online. U kunt er ook voor kiezen om nieuwe agenda's te maken en te starten met een hele lege agenda.
NEEM VOORDAT U DE AGENDA GAAT GEBRUIKEN CONTACT OP MET VIVA VETERINARY VIA HET TELEFOONNUMMER 088-0180444!!

Maand: De agenda wordt voor een hele maand getoond
Week: De agenda wordt voor een gehele week getoond
Dag: De agenda wordt voor 1 dag getoond
Agendagroep: De agenda wordt voor een agendagroep getoond, rechts boven kunt u switchen tussen de verschillende agendagroepen.
Vermelding dag: De dag van vandaag wordt getoond en de datum. Als u op de kalender achter de datum klikt dan kunt u snel voorruit plannen. D.m.v. de < > kunt u een dag terug of een dag vooruit bladeren. Om terug te springen naar de datum van vandaag klikt u op de knop "vandaag".
Selecteer status / categorieën: Hier kunt u op status of op categorie selecteren.
Tijd: De huidige tijd wordt doorgegeven d.m.v. een groene streep in de agenda.

Gebruik van de huidige VIVA1 agenda's in VIVA Online : Alle afspraken die al in de huidige VIVA1 agenda's staan kunnen worden getoond in VIVA.
Het is echter niet mogelijk om een agenda of afspraak welke in VIVA1 is aangemaakt in VIVA te wijzigen of te verwijderen. Dit zal in de toekomst ook niet mogelijk worden.
Een VIVA1 agenda die in VIVA Online in een agendagroep gebruikt wordt, mag u niet verwijderen in VIVA1.
Afspraken die gemaakt worden in VIVA Online binnen een bestaande VIVA1 agenda worden niet getoond in VIVA1, maar zijn binnen VIVA Online natuurlijk wel te bekijken en te wijzigen.

Voor de hele handleiding over de agenda klikt u hier.

Voor de uitleg over het aanmaken van agenda's en agenda groepen klikt u hier