Het instellen van een terugkerende afspraak.

Maak de afspraak zoals beschreven bij de pagina maak afspraak, of klik hier.
Als u van de afspraak een terugkerende afspraak wilt maken bijvoorbeeld omdat u de vaste pauzes in de agenda wilt zetten dan klikt u op de blauwe knop waar Terugkerend op staat.

Nu komt u in het scherm waar u een terugkeerpatroon in kunt stellen.
De tijd staat al ingegeven als het goed is.
Verder kunt u kiezen wat voor Type terugkeerpatroon u wilt gebruiken.
Door de keuze te maken uit Dagelijks, Wekelijks, Maandelijks of Jaarlijks kunt u hierna ingeven of het iedere week (of dag of maand) terug moet keren en op welke dag.

U kunt de start datum ingeven en ook de eind datum. U kunt er ook voor kiezen om geen einddatum in te stellen.

Nadat u alles ingesteld heeft moet u niet vergeten op te slaan wat u zojuist ingegeven heeft.